Nieuwe voorzitter CP-Net: Pauline Aarts

Wij zijn erg blij u te kunnen meedelen dat Pauline Aarts dit jaar zal toetreden tot het bestuur van Stichting CP-Net, in de functie van voorzitter. Zij volgt hiermee Jules Becher op, die vanwege het verstrijken van zijn tweede bestuurstermijn aftreedt. Hoewel we afscheid nemen van Jules Becher als voorzitter, zijn wij blij dat hij daarna nog nauw betrokken blijft bij (enkele) activiteiten van CP-Net.

Pauline gaat binnenkort met pre-pensioen na 40 jaar werkzaam geweest te zijn in de Sint Maartenskliniek. Zij begon daar als kinderergotherapeut, maar werkte zich al snel op in leidinggevende functies. Ook het onderzoek trok haar. In 2010 is zij dan ook gepromoveerd en stond zij aan de wieg van het piratenconcept; een behandelingsconcept dat inmiddels in 13 revalidatiecentra is geïmplementeerd. Pauline was vanwege haar kennis en ervaring op het gebied van cerebrale parese (CP) al jaren betrokken bij CP-Net, als deelnemer, maar ook als lid van de adviescommissie. Pauline: ‘Graag zet ik me de komende jaren in voor dit netwerk van zorgverleners, onderzoekers en mensen met Cerebrale Parese. Vanuit mijn eigen bevlogenheid, de enorme betrokkenheid van alle deelnemers aan dit netwerk en de resultaatgerichte werkwijze, denk ik dat we samen verder kunnen komen.’ Wilt u meer weten over Pauline? Hier stelt zij zich uitgebreid voor.  

Op 30 september 2022 vindt binnen CP-Net de officiële overdracht van het voorzitterschap plaats. Wij kijken ernaar uit met Pauline te mogen samenwerken en wensen haar veel succes met deze nieuwe stap.