Mensen met CP

Mensen met CP en hun ouders doen mee aan CP-Net via CP Nederland, de patiëntenorganisatie voor mensen met CP (voorheen de BOSK). Als persoon met CP of ouder van een persoon met CP kun je niet rechtstreeks, maar wel via de patiëntenorganisatie kennis en ervaring uitwisselen met deelnemers van CP-Net.

Ook in het bestuur is er nauwe samenwerking tussen onderzoekers, mensen met CP en hun ouders en zorgprofessionals, waarbij we gezamenlijk projecten bedenken en uitvoeren.

Op dit moment bekijken we samen met CP Nederland hoe we de komende jaren ervaringsdeskundigen nog beter kunnen inzetten binnen ons netwerk.

Heb je CP, of ben je ouder van een kind met CP, en wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen CP-Net? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van CP-Net.
Wil je kennis en ervaring delen of ben je op zoek naar andere ervaringsdeskundigen? Neem dan contact op met CP Nederland.

Aangesloten revalidatiecentra en ziekenhuizen

Via de Zorgzoeker vind je aangesloten revalidatiecentra en ziekenhuizen. Hun deelname aan CP-Net bewijst hun inzet voor verbetering van de zorg voor mensen met CP.

CP Nederland

CP-Net werkt nauw samen met CP-Nederland, de vereniging voor mensen met CP (voorheen de BOSK). Daarnaast hebben we een groot netwerk van ervaringsdeskundigen. Deze ervaringsdeskundigen delen hun kennis op verschillende manieren met de deelnemers van CP-Net.

 “De behandelaar van mijn kind kan onze vragen over CP beantwoorden of ons goed verder verwijzen, dat is voor mij een belangrijke meerwaarde van het CP-Net.” 

Karen, moeder