Bureau

Directeur CP-Net

Laura van Steenveldt is directeur van CP-Net. Zij is van huis uit gezondheidswetenschapper en heeft ruime ervaring als beleidsmaker in de zorgsector. Naast parttime directeur bij CP-Net is ze zelfstandig adviseur voor diverse organisaties in de zorg.

Netwerkcoördinator CP-Net

Maaike de Kleijn is netwerkcoördinator van CP-Net. Zij organiseert samen met het bestuur en secretariaat de netwerkbijeenkomsten, geeft scholingen en beheert de digitale kennisbank. Voor de aangesloten deelnemers is de netwerkcoördinator het aanspreekpunt. Behalve voor CP-Net is zij werkzaam voor de revalidatiesector als beleidsadviseur.

Projectcoördinator CP-Net

Ilse Raats is verantwoordelijk voor verschillende projecten van CP-Net en levert algemene ondersteuning aan het netwerk. Zij heeft een biomedische achtergrond en ruime ervaring als adviseur en coach in kwaliteit van zorg. Ilse is daarnaast zelfstandig adviseur patiëntgerichte zorg.

Secretariaat CP-Net

Jeanine van Barneveld neemt de telefoon aan en beantwoordt e-mail. Zij ondersteunt zowel het bestuur en de directeur als de coördinatoren.