Bestuur CP-Net

Het bestuur van CP-Net bestaat uit 6 leden, die allemaal deelnemen op persoonlijke titel. Gezamenlijk vertegenwoordigt het bestuur alle relevante achtergronden: die van zorgprofessionals, onderzoekers, mensen met CP en hun ouders.

Pauline Aarts – voorzitter

Pauline is ergotherapeut-onderzoeker en was meer dan 40 jaar werkzaam in de kinderrevalidatie. Zij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van assessments en interventies ter verbetering van handvaardigheden voor kinderen en jongvolwassenen met CP (CIMT en Piratengroep). Pauline is betrokken bij onderzoek, educatie en coaching in de kindzorg.

Annemieke Buizer – voorzitter

Annemieke is hoogleraar kinderrevalidatiegeneeskunde in het Amsterdam UMC.

Peter Visch – penningmeester

Namens Revalidatie Nederland
Peter is bestuurder van Revalidatie Friesland, een revalidatiecentrum dat zowel klinische als poliklinische revalidatie biedt aan volwassenen en kinderen. Vanuit zijn rol en blik als bestuurder wil Peter graag een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van CP-Net en daarmee het verbeteren van zorg aan mensen met CP. Met zijn deelname laat ook Revalidatie Nederland als brancheorganisatie zien dat zij dit graag ondersteunt.

Marieke van Driel

Namens CP Nederland
Marieke brengt ervaringsdeskundigheid in als voorzitter van CP Nederland, de organisatie van mensen met CP. Zij heeft een achtergrond in beleid en bestuur en werkte bij diverse overheden. Daarnaast is Marieke zelf ervaringsdeskundige.

Marij Roebroeck

Marij is onderzoeksleider Kinderrevalidatie bij Erasmus MC en Rijndam Revalidatie en actief in het Kinderhersenlab van het Sophia ziekenhuis. Haar onderzoek richt zich op het ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen en jongeren met neurodisability op diverse gebieden.

Hurnet Dekkers

Namens Werkgroep CP van de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen
Hurnet is kinderrevalidatiearts bij Reade op locatie Drostenburg en KDC Nifterlake. Daarnaast is zij voorzitter van de landelijke VRA werkgroep Cerebrale Parese.

Het bestuur vertegenwoordigt alle relevante achtergronden:

die van zorgverlener, onderzoeker en mensen met CP en hun ouders.