Bestuur van CP-Net

Het bestuur van CP-Net bestaat uit 6 leden, die allemaal deelnemen op persoonlijke titel. Gezamenlijk vertegenwoordigt het bestuur alle relevante achtergronden: die van zorgprofessional, onderzoeker en mensen met CP of hun ouders.

Jules Becher – voorzitter

Jules is emeritus hoogleraar kinderrevalidatiegeneeskunde, een pionier in zijn vakgebied. Hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van geavanceerde diagnostische en behandeltechnieken en de praktische toepassing hiervan. Jules reist de hele wereld over voor het geven van scholingen en lezingen op het gebied van CP.

Marjolijn Ketelaar – secretaris

Marjolijn heeft als onderzoeksleider bij Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht veel kennis van gezinsgerichte zorg. Daarnaast is ze coördinator van onderzoeksprogramma PERRIN, een landelijk onderzoek naar de ontwikkeling die mensen met CP van jongs af doormaken.

Lydia van Oudenaren – penningmeester

Lydia denkt mee met CP-Net als ouder. Zij heeft veel kennis van CP doordat één van haar dochters CP heeft. Met een achtergrond in rechten en bestuurskunde is Lydia in het dagelijks leven adviseur bij gemeentes.

Marieke van Driel

Marieke brengt ervaringsdeskundigheid in als voorzitter van CP Nederland, de organisatie van mensen met CP. Zij heeft een achtergrond in beleid en bestuur en werkte bij diverse overheden. Daarnaast is Marieke zelf ervaringsdeskundige.

Jeanine Voorman

(lid namens Werkgroep CP van de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen)

Jeanine is revalidatiearts in het Wilhelmina Kinderziekenhuis / UMCU en gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met CP. Zij heeft veel ervaring met gangbeeldanalyses en spasticiteitsbehandelingen. Jeanine werkt daarnaast als onderzoeker binnen het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht.

Martijn Klem

Martijn is zowel ouder van een zoon met CP als directeur bij Revalidatie Nederland. Eerder was Martijn directeur van de BOSK, de organisatie van mensen met CP, wat nu CP Nederland heet.

Het bestuur vertegenwoordigt alle relevante achtergronden

die van zorgverlener, onderzoeker en mensen met CP, of hun ouders.