Vacature adviesraad CP-Net

CP-Net heeft een Adviesraad die het bestuur gevraagd en ongevraagd adviseert vanuit de eigen deskundigheid. Voor deze Adviesraad zoeken wij enthousiaste mensen die zelf CP hebben en mensen die een kind hebben met CP.

De Adviesraad bestaat uit deskundigen (3 personen per kerngroep) die de laatste stand van zaken betreffende CP kennen en de volgende drie kerngroepen vertegenwoordigen:   

  • Wetenschappelijk onderzoekers betreffende CP
  • CP-zorgverleners
  • Mensen met CP en ouders/verzorgers van kinderen met CP (huidige vacature)

We zoeken zowel iemand die zelf CP heeft als een ouder/verzorger van een kind met CP. Voor CP-Net is het belangrijk dat ouders van een kind met CP en volwassenen met CP hun ervaringen inbrengen. Dit is een noodzakelijk perspectief om de zorg te verbeteren. Daarnaast is het belangrijk dat de leden van de adviesraad vanuit een breder kader dan de eigen situatie mee kunnen denken over zorg voor mensen met CP.

Bekijk de uitgebreide vacaturetekst voor meer informatie.

Je kunt je voor deze functie tot 27 maart 2023 aanmelden door een mail te sturen aan Anne-Christien de Zwart, directeur CP-Net, ac.d.zwart@cp-net.nl.

Als je iemand kent die geschikt is voor deze functie, dan horen we dat ook graag.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anne-Christien de Zwart, directeur CP-Net, ac.d.zwart@cp-net.nl, 0644888449.