Even voorstellen nieuwe coördinator CP-Net

Hallo allemaal

Via deze weg wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Ellen Theunissen en vanaf  31 maart ga ik de werkzaamheden van Maaike de Kleijn overnemen als CP-Net coördinator.

Verschillende jaren ben ik al betrokken bij CP-Net als Knowledge Broker. Ik ben werkzaam als ergotherapeut in het revalidatiecentrum Vogellanden. Elke dag geniet ik ervan dat ik samen met mijn collega’s jongeren, kinderen en ouders mag begeleiden in het revalidatietraject. Daarnaast vind ik het ook erg leuk op een andere niveau met revalidatie bezig te zijn zoals KB-er en andere projecten binnen Vogellanden. De coördinatie taken van CP-Net zijn een hele mooi aanvulling hierop.

Ik ben woonachtig in Zutphen samen met mijn man Evert. In het weekenden kan het soms drukker zijn als mijn studerende kinderen (met aanhang) het hun ouderlijk huis weer op zoeken. 

Het lijkt me een hele leuke uitdaging om dit prachtige netwerk, dat er al staat, te ondersteunen en samen met de leden, bureau en bestuur verder te ontwikkelen. Ik heb er veel zin in.