CP-Net stelt de nieuwe directeur aan u voor

Wij zijn heel blij u te kunnen meedelen dat Anne-Christien de Zwart op 1 juni 2022 is gestart als directeur van CP-Net. Zij volgt hiermee Laura van Steenveldt op, die deze functie sinds begin 2018 vervulde.

Anne-Christien heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging: ‘Wat een mooie organisatie is CP-Net, met de zorgverleners, onderzoekers en mensen met Cerebrale Parese die samen werken aan het verbeteren van de zorg voor mensen met CP.

Al vanaf mijn middelbare schooltijd werk ik in de zorg, eerst thuiszorg en verstandelijk gehandicaptenzorg. Ook tijdens en na mijn studie werktuigbouwkunde in Delft, richting bedrijfskunde, werkte ik in zorg(gerelateerde)organisaties, zoals het UMCU en het Rijnstate ziekenhuis, vooral in financiële en datagerelateerde functies. Zo werkte ik bij de NZa mee aan de organisatie van het zorgstelsel en de informatievoorziening daarvoor. Nu bij Revalidatie Nederland (RN), waar ik vanaf 2016 werk, behartig ik de belangen van de bestuurders van RN op het gebied van sturing en financiering en werken we aan verschillende projecten.

De functie directeur CP-Net is geen fulltime job en ik zal dit dan ook naast mijn functie bij RN invullen. Ik denk dat de twee functies goed te combineren zijn en dat ze elkaar zelfs kunnen versterken. Ik heb een derde (onbezoldigde) functie in het bestuur van Griftenstein & Zorg, de leukste zorgboerderij in De Bilt. Daar sta ik zelf de directeur bij in de uitdagingen van het leiden van een organisatie.’

Anne-Christien is heel toegankelijk en vindt het leuk als de mensen uit het netwerk hun vragen, behoeftes en kritische noten aan haar doorgeven: ‘Dus twijfel niet om mij te bellen of te mailen.’ Wij kijken ernaar uit om met Anne-Christien samen te werken en wensen haar veel succes met deze nieuwe stap.

Anne-Christien de Zwart