16 november CP-Netwerkdag – Samenwerking eerste & tweede lijn bij CP

Op 16 november 2022 organiseert CP-Net een netwerkdag met als thema Samenwerking eerste & tweede lijn bij Cerebrale Parese.

Begin 2022 zijn CP-Net & CP Nederland gestart met een project gericht op het versterken van de samenwerking tussen de revalidatiecentra (of revalidatieafdeling van een ziekenhuis) en de eerste lijn. Zodat mensen met CP hun zorg vanuit de eerste lijn kunnen ontvangen als dat kan en vanuit een de tweede lijn als dat nodig is.

Op de CP-Netwerkdag willen we de resultaten van dit project met je delen. En willen we vooral in gesprek om elkaar te leren kennen en om samen stappen te zetten in samenwerking. De basis voor zorg op de juiste plek!

Ben jij ergotherapeut, logopedist, fysiotherapeut, psycholoog of maatschappelijk werkende in de eerste lijn? En werk jij samen met een van onze deelnemers of wil je graag samenwerken? Dan ben je van harte welkom!

Is jouw organisatie deelnemer van CP-Net en ben jij manager of richt jij je op een andere manier op de samenwerking tussen de eerste en tweede lijn. Dan hopen we ook jou te ontmoeten.

Natuurlijk zijn ook de knowledge brokers van CP-Net aanwezig. Ruim 60 logopedisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en maatschappelijk werkers vanuit revalidatiecentra en ziekenhuizen.

Aanmelden is niet meer mogelijk