beeldmerkcpnet

homeicon twitter linkedin

Alle zorginstellingen voor zowel kinderrevalidatie als volwassenenrevalidatie kunnen deelnemen aan CP-Net wanneer zij voldoen aan de door CP-Net opgestelde deelnemersvoorwaarden.

De belangrijkste voorwaarden zijn:

  • De deelnemer heeft de intentie om te werken conform de Richtlijn Spastische Cerebrale Parese bij Kinderen (Richtlijn CP)
  • De deelnemer heeft de intentie om samen te werken binnen CP-Net
  • De deelnemer heeft minimaal twee (aspirant-)knowledge broker(s) met zorgvuldigheid geselecteerd. Het is de keuze van de instelling zelf om meer dan twee knowledge brokers te selecteren
  • De deelnemer faciliteert de knowledge brokers met benodigdheden van praktische en organisatorische aard voor zijn/haar knowledge-brokerwerkzaamheden
  • De knowledge brokers hebben de tweedaagse CP-Net scholing ‘Knowledge broker en Richtlijn CP in praktijk’ gevolgd of een aspirant-knowledgebroker heeft zich hiervoor aangemeld
  • De knowledge brokers voeren de knowledge-brokerwerkzaamheden uit voor het gehele centrum en hebben hier ook de tijd en mogelijkheden voor.
  • De knowledge brokers mogen een introducee meenemen naar de netwerkdagen van CP-Net, mits minimaal een van de knowledge brokers zelf ook aanwezig is (er mag dus niet geruild worden). Introducees kunnen tegen kostprijs (catering e.d.) deelnemen aan de netwerkdag. Met daarbij het aandachtspunt dat het een terzake deskundige medewerker dient te zijn die zowel kennis komt brengen als halen.

Deelnemersbijdrage

De deelnemersbijdrage is gebaseerd op de medisch specialistische revalidatie (MSR) DBC omzet van de instelling. De hoogte van de omzet bepaalt de relatieve bijdrage die de deelnemer levert aan CP-Net (uitgedrukt in %). Dit percentage van de totale begroting van CP-Net vormt de uiteindelijke bijdrage van de deelnemer. De bijdragen variëren van minimaal € 1.000,- tot maximaal € 10.000,- per jaar. Het is mogelijk om een vrijblijvende prijsopgave voor deelname te ontvangen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden door het invullen en ondertekenen van het aanmeldformulier. Deelname aan CP-Net geldt voor een duur van 3 jaar en wordt automatisch verlengd.

pijl Aanmeldformulier voor deelname