beeldmerkcpnet

homeicon twitter linkedin sitemap

Kopfoto01

Ben jij die (zelfstandige) projectcoördinator die pro-actief werkt, verbindingen kan leggen en van aanpakken houdt? En wil jij de zorg voor mensen met CP verder verbeteren? Dan zoeken wij jou!

Stichting CP-Net is een onafhankelijk netwerk van zorgverleners, onderzoekers en mensen met cerebrale parese (CP). Deze drie partijen wisselen kennis en kunde uit met één doel: continue verbetering van de zorg voor mensen met CP. CP-Net organiseert drie maal per jaar netwerkbijeenkomsten voor de ruim 60 knowledge brokers, personen die de brug vormen tussen het netwerk en hun behandelteams. CP-Net bevindt zich in een transitie van een prima functionerend netwerk naar een organisatie die niet alleen knowledge brokers ondersteunt, maar ook zichtbare meerwaarde creëert voor mensen met CP en hun zorgverleners.

Het bureau van CP-Net bestaat uit een directeur, een netwerkcoördinator, projectcoördinator en secretaresse. Samen met het bestuur en de deelnemers van het netwerk zorgen zij ervoor dat de vele plannen en ambities die er zijn worden opgepakt en uitgevoerd. We zoeken iemand die ons hierbij helpt; dus plannen gaat omzetten in concrete projecten en die ook ten uitvoer brengt. De functie van

Projectcoördinator

voor minimaal 4 uur per week (flexibel in te zetten)

is namelijk vacant. Streven is om deze functie per 1 april aanstaande in te vullen, mocht dit niet mogelijk zijn dan is een andere startdatum bespreekbaar.

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het initiëren, leiden en uitvoeren van projecten. Je taken zijn onder andere:

 • Schrijven van projectplannen, inclusief reële begroting, onder andere ten behoeve van externe financiers;
 • Leiden en uitvoeren van diverse projecten;
 • Realiseren van externe financiële middelen/ subsidies;
 • Communiceren (zowel schriftelijk als mondeling) over de voortgang van projecten;
 • Productontwikkeling en realisatie van de benodigde middelen hiervoor;
 • Het uitwerken en implementeren van beleid voor de Stichting CP-Net over de bij jou belegde onderwerpen.

Jouw profiel

Je hebt HBO of academisch werk- en denkniveau, en aantoonbare ervaring met het leiden van projecten. Je bent bekend binnen de gezondheidszorg en specifiek met de revalidatiesector.
Affiniteit met CP(-zorg) is een pré.
Als projectcoördinator beschik je over de volgende competenties:

 • Je bent initiatiefrijk en een echte aanjager;
 • Je kan goed organiseren, plannen en structuur aanbrengen;
 • Je legt makkelijk contacten en kan enthousiasmeren;
 • Je kan goed samenwerken met mensen met een verschillende achtergrond;
 • Je legt makkelijk verbanden, houdt overzicht en kan goed prioriteiten stellen;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent ondernemend en (dus) proactief;
 • Je kan goed analyseren, interpreteren en concluderen;
 • Je staat stevig in je schoenen en hebt gevoel voor verhoudingen;
 • Je bent flexibel in het aantal uren dat je beschikbaar bent voor CP-Net.

We verwachten je op regelmatige basis op vrijdagochtend op ons kantoor in Houten, maar de werkzaamheden kunnen ook deels vanuit je eigen werkplek of thuis worden uitgevoerd. Verder is je aanwezigheid bij (een aantal) netwerkdagen vereist.

Wij bieden

Je wordt projectcoördinator bij een prachtig, bruisend netwerk. Netwerken zijn de toekomst in de zorg. Wat ons uniek maakt is de effectieve en gelijkwaardige manier waarop patiënten, onderzoekers en zorgverleners samenwerken. Vanuit een enorme betrokkenheid en resultaatgerichte werkwijze komen we samen verder. Aan jou de mogelijkheid om dit netwerk, samen met de rest van het bestuur en bureau, verder uit te bouwen. Je draagt hierdoor bij aan betere zorg voor mensen met CP.

De functie is in de basis gemiddeld 4 uur in de week, bij voorkeur flexibel in te zetten. Het aantal uur kan (tijdelijk) worden uitgebreid voor de uitvoering van een project wanneer hiervoor externe financiële middelen binnenkomen. Dit gebeurt in overleg.

Wij geven de voorkeur aan een ZZP of freelance constructie, maar detachering vanuit je huidige werkgever behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Het uurtarief is afhankelijk van ervaring, maar maximaal € 50,- per uur excl. BTW. Inschaling in geval van detachering is afhankelijk van ervaring, maar maximaal in FWG schaal 60 (CAO ziekenhuizen).

Reactie

We kijken uit naar jouw reactie! Deze reactie (bestaande uit je motivatiebrief en CV) kan je tot uiterlijk 8 maart sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 18 maart in de ochtend. De tweede ronde is snel daarna, te weten op 20 maart 2020.

Wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Laura van Steenveldt, directeur CPNet, 06-50526441 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (niet bereikbaar tussen 21 februari en 2 maart 2020) of Maaike de Kleijn, 06-83072326 (bij voorkeur bellen op vrijdag) / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hier kun je de vacaturetekst als pdf-bestand downloaden.