beeldmerkcpnet

homeicon twitter linkedin

Het bestuur van CP-Net bestaat uit vijf leden, die allemaal deelnemen op persoonlijke titel. Gezamenlijk vertegenwoordigt het bestuur alle relevante achtergronden: die van zorgverlener, onderzoeker en mensen met CP, of hun ouders.

Jules Becher – voorzitter
Emeritus hoogleraar kinderrevalidatiegeneeskunde, een pionier in zijn vakgebied. Jules heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van geavanceerde diagnostische en behandeltechnieken en de praktische toepassing hiervan. Jules reist de hele wereld over voor het geven van scholingen en cursussen op het gebied van CP.

Marjolijn Ketelaar – secretaris
Heeft als onderzoeksleider bij Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht veel kennis van gezinsgerichte zorg. Daarnaast is ze coördinator van onderzoeksprogramma PERRIN, een landelijk onderzoek naar de ontwikkeling die mensen met CP van jongs af doormaken.

Lydia van Oudenaren – penningmeester
Heeft veel kennis van CP doordat één van haar dochters CP heeft en denkt mee met CP-Net vanuit de rol van ouder. Met een achtergrond in rechten en bestuurskunde is ze in het dagelijks leven adviseur bij gemeentes.

Jeanine Voorman (lid namens Werkgroep CP VRA)
Als revalidatiearts in het Wilhelmina Kinderziekenhuis / UMCU gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met CP. Veel ervaring met gangbeeldanalyses en spasticiteitsbehandelingen. Jeanine werkt daarnaast als onderzoeker binnen het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht.

Martijn Klem
Brengt zowel kennis mee als ouder van een zoon met CP, als door zijn positie van directeur bij Revalidatie Nederland. Eerder was Martijn directeur van de BOSK, de vereniging van mensen met CP (nu: CP Nederland).