beeldmerkcpnet

homeicon twitter linkedin sitemap

kopfoto03

In fase 1 proberen we zoveel mogelijk onderzoeksvragen te verkrijgen van mensen met CP, ouders, (zorg)verleners en professionals.

Dit doen we door een vragenlijst te verspreiden onder zowel mensen met CP en hun ouders, maar ook onder onderzoekers en (zorg)professionals. De oproep tot het invullen van de vragenlijst wordt verspreid in revalidatiecentra, ziekenhuizen, eerstelijnspraktijken, instellingen  voor mensen met een verstandelijke beperking, onderwijsinstellingen etc.

In de vragenlijst vragen we je om op te schrijven waar volgens jou onderzoek naar gedaan moet worden. Deze vragen mogen over alle onderwerpen gaan van sport tot werk en van oorzaak tot behandeling. Het gaat er om dat we te weten komen wat jij belangrijk vindt.

laatwetenwatjijbelangrijkvindt

Video: Laat weten wat JIJ belangrijk vindt!

Naast het opschrijven van je onderzoeksvragen wordt je ook gevraagd om een aantal extra vragen in te vullen. Bijvoorbeeld vanuit welke achtergrond je de enquete hebt ingevuld en welk GMFCS-niveau je hebt. Deze antwoorden gebruiken we om, indien nodig, bepaalde groepen extra te stimuleren de enquete in te vullen. We willen graag dat de onderzoeksagenda representatief is voor alle mensen met CP en hun omgeving.

Op 31 maart is de laatste mogelijkheid om je onderzoeksvragen in te sturen!

 

Veelgestelde vragen

Ik wil de vragen beantwoorden maar dat lukt me niet via de computer. Kan het ook op een andere manier?

Ja, dat kan! Als je de vragenlijst liever op papier ontvangt, kun je ons mailen of bellen. We sturen je dan een vragenlijst op papier toe. 

Wanneer je het lastig vindt om te lezen en/of schrijven dan kunnen we de vragen ook telefonisch bespreken. Bel dan met Maaike de Kleijn, 06-15869525 (woensdag 9.00 - 17.00 uur)voor het maken van een afspraak.

Wat is het verschil tussen deze onderzoeksagenda en de onderzoeksagenda kinderrevalidatie of EMB?

De onderzoeksagenda voor cerebrale parese is specifiek gericht op mensen met CP. Daarbij streven we ernaar dat deze onderzoeksagenda representatief is voor zowel volwassenen als kinderen en hun ouders. Daarnaast is deze onderzoeksagenda ook bedoeld voor (zorg)professionals en onderzoekers. Deze kunnen werkzaam zijn op alle plaatsen waar mensen met CP voor onderwijs, werk, zorg en begeleiding terecht kunnen. 

De onderzoeksagenda kinderrevalidatie gaat specifiek over kinderen en niet specifiek over CP.

De onderzoeksagenda EMB gaat specifiek over mensen met EMB.