Wie heeft informatie over CP voor niet-gespecialiseerde professionals?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #4269
  Avatar fotoIlse Raats
  Sleutelbeheerder

  Beste allen,

  Naast de implementatiekaarten in de Kennisbank, willen we graag algemene informatie over CP voor niet-gespecialiseerde zorgprofessionals beschikbaar stellen aan het netwerk.

  Daarom ben ik op zoek naar een algemene presentatie of fact sheets over CP voor zorgprofessionals. Bijvoorbeeld een presentatie die gegeven is aan zorgprofessionals die niet in CP gespecialiseerd zijn, zoals de eerste lijn. Of fact sheets die verspreid zijn naar zorgprofessionals buiten het eigen centrum.

  Als je die hebt, wil je deze dan met mij delen? We gaan deze updaten en aanvullen waar nodig en vervolgens beschikbaar stellen via de Kennisbank, zodat iedereen deze informatie kan gebruiken.

  Alvast hartelijk dank!

  Ilse

  #4270
  Lydia Sloothaak
  Deelnemer

  Er is een mooi boekje geschreven door CP Nederland over het ouder worden met CP, daar staat veel nuttige info in, ook voor professionals die niet veel met CP volwassenen hebben gewerkt.
  Daarnaast heeft Wilma van der Slot (Revalidatie arts Rijndam/ Erasmus) mooie artikelen hierover geschreven. Veel info hebben we al in de implementatie kaart voor de volwassenen verwerkt, wil je hier nog meer info over hebben?

  Groet

  Lydia

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.